Romana  English  
Valute:

Categorii
Noutăti


(244) Pate cu verdeata 150g

(244) Pate cu v

3.73LEI
Top » Catalog » Cereale pt. micul dejun » (19) Fulgi de ovaz »
(19) Fulgi de ovaz 1kg

Fulgii de ovaz constituie o sursa de fibre. Aceste fibre contin un amestec de fibre solubile si insolubile. Una dintre componentele regasite in fulgii de ovaz beta-glucanul, o fibre solubila despre care s-a afirmat ca are efecte benefice asupra nivelului de colesterol din sange. Iata care este principiul de baza. Fibrele solubile se descompun pe masura ce trec prin tractul digestiv, formand un gel care atrage cateva substante care provin din colesterol. Nivelul colesterolului rau este redus fara a fi afectat in vreun fel colesterolului bun.

In fulgi de ovaz si in cereale sunt antioxidanti care ajuta la formarea vitaminei E. Acesti antioxidanti inhiba sinteza colesterolului si mai nou s-a descoperit ca reduce nivelul de colesterol.

Asa cum mentionam anterior cresterea nivelului de colesterol este implicata in aparitia multor afectiuni cardiovasculare.

Fulgii de ovaz, ca orice alti agenti de reducere a nivelului de colesterol sunt o parte importanta dintr-o dieta saraca in grasimi si bogata in fibre, dar la care exercitiile sunt bine-venite.

Poti observa si singur beneficiile consumului de fulgi de ovaz numai daca consumi zilnic cate o jumatate de cana. De exemplu poti servi la micul dejun fulgi de ovaz cu lapte, este o combinatie ideala. Laptele iti asigura minerale importante, iar fulgii de ovaz fibre care grabesc instalarea senzatiei de satietate.

Ambalare: 1kg6.49LEI
Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru în Friday 04 July, 2014.
Opinii


Cumpărători care au cumpărat deja acest produs


(188) Baton de prune cu migdale 40g

(188) Baton de prune cu migdale 40g(37) Mix fructe si nuci 250g

(37) Mix fructe si nuci 250g(192) Baton de merisor cu migdale 40g

(192) Baton de merisor cu migdale 4(189) Baton de caise cu migdale 40g

(189) Baton de caise cu migdale 40g(196) Baton de ovaz cu fructe

(196) Baton de ovaz cu fructe(194) Baton de ovaz cu seminte 60g

(194) Baton de ovaz cu seminte 60g

Cos
Notificări
Notificări Trimite-mi stiri despre (19) Fulgi de ovaz 1kg
Informatii